JPGS text

JPGS Kaross AB är ett ungt företag med flera decenniers erfarenhet.  Vi producerar olika typer av skåpsbyggnationer till såväl stora som små fordon. Vi är ett innovativt företag i ständig utveckling och vi specialanpassar ofta våra produkter till kundens individuella önskemål samtidigt som vi erbjuder färdiga koncept. 
Vi har personal med hög kompetens och stort engagemang där kunden alltid står i fokus. Med snabba beslutsvägar och hög kunskap, vill vi vara den självklara leverantören av lastbilspåbyggnader på den skandinaviska marknaden. 
Vi har full kontroll över den totala produktionsprocessen. Allting tillverkas i våra ändamålsenliga lokaler, från limhallen där vi tillverkar sandwichelementen och ända fram till slutkontroll.
Detta gör JPGS Kaross till det flexibla företaget.

PROVA OSS DU MED.

Med vänliga hälsningar
Glenn & Johan med personal.
 

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Kontakta oss gärna för att ta del av vår policy för personuppgiftsbehandling. I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning (inklusive EU: Dataskyddsförordning GDPR som träder i kraft den 25 maj 2018).

JPGS Kaross AB, Johannebergsvägen 2, 31272 Skummeslövsstrand
0430-541860 ¦ info@jpgskaross.se